Kategorier
Uncategorized

Dags att anmäla sig till ÖSSK Cup

Då är anmälan till den 48:e upplagan av ÖSSK Cup, Europas största skotercrosstävling äntligen öppen. Anmälan är öppen från fredag 6 december till julafton 24 december. Från och med 25 december är det alltså efteranmälan som gäller. Nytt för i år är att vi kör sex stycken klasser: Open, Stock, Dam Stock, Ungdom 14-16, Ungdom 12-14 och nya klassen Stock 200.

Anmälan görs via SVEMO TA

Startlistor hittar du här

Kategorier
Uncategorized

Arctic Cat Cup byter namn till ÖSSK Cup

Nu är det klart med namnbyte på Europas största skotercrosstävling. Från och med nu heter den ÖSSK Cup (det vill säga Östersunds snöskoterklubb Cup).

Första gången tävlingen hölls var 1973, då med namnet Sno-Tric Cup. När Sno-Tric bytte namn till Aktiv så bytte även tävlingen namn till Aktiv Cup. När Aktiv lade ner tillverkningen plockade Arctic Cat upp stafettpinnen. Och nu har vi alltså döpt om eventet till lite mer neutrala ÖSSK Cup.

Vi hälsar alla välkomna till klassiska Gräfsåsens skoterstadion helgen 11-12 januari 2020. ÖSSK Cup är season starter för den Europeiska skotercrossen och som vanligt är Europas absolut bästa förare på plats för att känna pulsen på varandra.